Toate ingredientele de la blat (in afara de cacao sau nutella) se amesteca, mai intii cele umede si dupa aia cele uscate. Jumatate din compozitie se toarna intr-o forma de tort (pe care am tapetat-o).
Cealalta jumatate se amesteca cu doua linguri de cacao sau cu Nutella. Si aceasta se toarna in forma peste prima compozitie. Visinele din compot se scurg bine de zeama si se imprastie pe suprafata compozitiei. Se da la cuptor 45 de minutela 175 de grade. Se lasa la racit.
Crema:
Frisca se amesteca cu brinza pe care am frecat-o cu zaharul(in functie si de cit va place de dulce) si cu vanilia. se unge blatul de tort cu crema obtinuta.
Glazura:
Se prepara din pliculetul de gelatina, zahar si siropul de la visinele scurse, si dupa indicatile scrise pe pliculet. Se toarna glazura rosie pe deasupra cremei. Se decoreaza cu bombonele Smarties.
E un tort ideal pentru copii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.