Tort Nisip

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 budinci vanilie
  • 1l apa
  • 20 linguri zahar
  • 2 pachete rama
  • 200 g biscuiti
  • 200 g nuca cocos
  • 100 g nuci

Mod de preparare

Budincile se amesteca cu 200 g apa si ci 5 linguri zahar.

Se pun la fiert 800 g apa cu 15 linguri zahar, peste apa fiarta se adauga compozitia cu budinci de mai sus, amestecand continuu sa nu se prinda. Se ia de pe foc si se lasa la racit.

Apoi se amesteca cu 2 pachete rama si se imparte in 3 parti:
1. in prima parte se adauga biscuitii
2. in cea de-a doua nuca de cococ
3. in ultima parte nucile

Cele 3 compozitii trebuie facute fiecare separat. Se intind pe platou astfel: compozitia cu biscuiti prima, apoi cea cu nuca de cocos, iar deasupra budincile cu nuca.

Peste tort poti pune frisca sau spuma.
Cel mai rapid tort fara blat! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.