Tort Nisip

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 budinci vanilie
  • 1l apa
  • 20 linguri zahar
  • 2 pachete rama
  • 200 g biscuiti
  • 200 g nuca cocos
  • 100 g nuci

Mod de preparare

Budincile se amesteca cu 200 g apa si ci 5 linguri zahar.

Se pun la fiert 800 g apa cu 15 linguri zahar, peste apa fiarta se adauga compozitia cu budinci de mai sus, amestecand continuu sa nu se prinda. Se ia de pe foc si se lasa la racit.

Apoi se amesteca cu 2 pachete rama si se imparte in 3 parti:
1. in prima parte se adauga biscuitii
2. in cea de-a doua nuca de cococ
3. in ultima parte nucile

Cele 3 compozitii trebuie facute fiecare separat. Se intind pe platou astfel: compozitia cu biscuiti prima, apoi cea cu nuca de cocos, iar deasupra budincile cu nuca.

Peste tort poti pune frisca sau spuma.
Cel mai rapid tort fara blat! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.