Tort `Mimi`

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ricotta
  • 200 g zahar
  • 6 oua
  • amaretti 120 g (biscuiti cu migdale asemanatori cu pricomigdalele)
  • 120 g ciocolata amaruie (menaj)
  • 1/2 migdale taiate marunt

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, galbenusele, ricotta (putin amestecata sa fie cat mai omogena) amaretii zdrobiti cu mana, ciocolata taiata mai mare, mai mica la intamplare si la urma migdalele!

Se toarna compotizia in forma cu inel (nu e obligatoriu) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la 180 de grade pentru o ora.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...