Se pune gelatina la hidratat in 3 linguri de apă rece şi se lasă până preparăm cremele.
Se pregateste budinca de vanilie la rece din lapte, praf şi esenţă de vanilie.
Se bate frişca spumă, nu foarte tare, împreună cu zahărul Bourbon.
În crema de vanilie se adaugă frişca bătută, apoi gelatina pe care am pus-o după hidratare la foc mic până s-a încălzit şi dizolvat.
Se amestecă bine, după care se adaugă stafidele şi fructele din dulceaţă.
Se toarnă compoziţia în tava tapetată cu folie de plastic.
Se dă la rece pentru 4-5 ore, după care se poate răsturna pe un platou şi se poate orna după preferinţă.
Poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.