1. Preincalzim cuptorul la 180 de grade Celsius, in timp ce intr-un vas mixam toate ingredientele pentru blat, cu exceptia colorantului alimentar (se mixeaza ouale intregi cu zaharul, dupa care adaugam uleiul, esenta si la final faina in ploaie).
2. Cand compozitia a devenit omogena, o impartim in sapte parti egale si punem in boluri separate.
3. Adauga colorantii in boluri si amesteca pana cand obtinem o culoare uniforma.
4. Aseazam, pe rand, cantitatile in tavi si le coacem la cuptor timp de aproximativ 20 de minute.
5. Crema o preparam prin mixarea cremei mascarpone cu zahar pudra si ciocolata alba topita.
6. Pentru a asambla tortul curcubeu, trebuie sa punem intre feliile de blat colorate cate un strat de crema.
7. Putem aseza culorile in ordinea dorita sau in ordinea culorilor curcubeului.
8. La final decoram tortul cu frisca in culorile curcubeului.
Retete festive de iarna Daca va place bezeaua aceasta este o prajitura delicioasa, dulce acrisoara. de mare efect.
Desert Non plus ultraO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata