Pentru blat:
Batem albusurile cu zaharul pina se intaresc adaugam galbenusurile pe rand si mai batem putin sa se incorporeze galbenusurile.
Adaugam pe rind cite o lingura de ulei mai batem putin. Adaugam faina invirtind usor co o lingura de lemn.
Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie pergament. Dam la cuptor si incercam cam in 25 de min cu o scobitoare.
Spuma
2 albuse se bat cu o cana de zahar si o cana de zmeura. Se bate pina se intareste.
Am facut zmeura cu zahar (zahar dupa gust) si am uns pandispanul cu zmeura si am pus spuma.
E foarte racoritor usor si bun.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj