se amesteca si se calesc toate ingredientele de la "umplutura". se lasa sa se raceasca
se amesteca ingredientele de la "aluat" intr-un bol si se lasa sa pune in frigider o jumatate de ora sau in congelator un sfert de ora.
se imparte aluatul in 3:2 parti mai mari si una mai mica
se intinde o patre din aluat(mare), se pune in tava (unsa si tapetata).
se intinde pe lung partea mai mica de aluat si se aseaza pe margine, lipindu-se de cea de pe baza formei. se adauga umplutura. se intinde si cea de-a 3-a parte si se pune ca un capac deasupra. se inteapa cu furculita si se baga la cuptor cca 15-25 de min
atentie! cuptorul trebuie preincalzit
se serveste rece, se presara cu zahar pudra inainte de servire
Pofta buna:D
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.