Tiramisu la Cupita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piscoturi 24 buc;
  • oua: 6;
  • mascarpone: 500gr;
  • zahar pudra: 5 linguri
  • cafea: o cana;
  • cafea instant: 1 pliculet;
  • coniac: 1 paharut;
  • esenta rom;
  • cacao;

Mod de preparare

In fiecare cupa se pun cate 2 strate de piscoturi inmuiate in cafea si 2 strate de crema. La final se pudreaza cu cacao si se orneaza cu frisca pt decor.

Se baga la rece si se obtine un desert ff rafinat pe care prietenii il vor adora (ca prietena mea din poza: p)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.