Tarta de Branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr biscuiti
  • 300gr unt
  • 500ml frisca
  • 750ml lapte
  • 6 linguri de zahar
  • 250-300ml de branza philadelfia
  • 1 plic de cuajada (un plic curd)
  • 1 borcan de marmelada de capsuni

Mod de preparare

Se sfarma biscuiti pana ajung ca si grisul, iar untul se incalzeste si se amesteca cu biscuiti, dupa care se intind intr-o tava si se baga la frigider.

Se amesteca intr-o oala laptele, frisca, zaharul, branza philadelfia si se pun la fiert. Iar cand a inceput sa fiarba se adauga plicul de cuajada si se amesteca cu batidora pana se obtine un amestec omogen.

Dupa ce s-a racit bine se intinde marmelada de capsuni si se tine la rece.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.