Tarta cu Fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 160 g zahar
  • 4 linguri lapte
  • 100 g faina
  • jumatate de lingura praf de copt
  • fructe din compot dupa preferinta
  • 1 plic de budinca dupa preferinta

Mod de preparare

Pentru inceput se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile se freaca bine cu 60 g din cantitatea de zahar, pana cand acesta se topeste de tot, se adauga laptele si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.

Albusurile se bat spuma cu restul de zahar, se adauga apoi faina si se amesteca bine, dupa care se toarna compozitia preparata mai inainte. Se toarna totul intr-o forma rotunda unsa cu unt si se da la cuptor.

Cand este gata, se scoate, se lasa sa se raceasca, se pun fructele feliate, iar peste acestea se toarna budinca preparata cu putin lapte.

La urma, se mai aseaza un strat de fructe si se orneaza cu frisca.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cuburi "Kinder Pingui"

Nu mai facusem de mult si imi era pofta. Este buna, pufoasa si cremoasa.

Cuburi "Kinder Pingui"
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj