Sufleu de Capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4portii
  • Capsuni-800gr
  • Zahar-200gr
  • albusuri de ou-6
  • zahar vanilat-1 plic
  • unt-20gr
  • lamaie-1/2bucata

Mod de preparare

Capsunile, curatate de cozi si spalate, se storc putin si se pun la foc intr-un vas cu 150gr de zahar si cu zaharul vanilat. Se amesteca pana scad, apoi se iau de pe foc. Albusuriile se bat spuma tare si se amesteca apoi cu capsunile si cu zeama de la lamaie. Se pune compozitia intr-un vas uns cu unt si se da la cuptor, cu 15-20 de minute inainte de servire.
Cand se serveste, se pudreaza cu zaharul ramas.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...