Se pregateste umplutura:
Visinele scurse bine se amesteca cu 2 linguri de zahar si 2 de pesmet.
Branza de vaca se mixeaza cu ouale, 3 linguri de zahar (sau mai mult, dupa gust), grisul (in functie de consistenta branzei, sa nu fie prea moale si zaharul vanilat. In bolul in care s-a pregatit se imparte compozitia in 4.
Pt. fiecare rulou ai nevoie de cate 3 foi de placinta. Se unge prima foaie, se pune a doua, se unge, se suprapune ultima, care se unge si ea. Pe margine se presara 2 linguri de pesmet. . Se pune 1/4 din cantitatea de branza. Peste ea se pune 1/4 din vivine. Se ruleaza si se pune in tava. Eu am taiat fiecare rulou in doua, caci era mai lung decat tava (le-am rulat pe lung).
Se repeta operatia cu celelalte 4. Inainte de a le pune la copt se ung cu ulei. Se coc la 180 gr cca 40 min. (pana se rumenesc usor deasupra)
Se pudreaza cu zahar.