Stelute cu cocos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - cutia cu praf si nuca de cocos de la DrOetker
  • - 3 albusuri
  • - coaja si sucul de la o lamaie

Mod de preparare

Intr-un vas se pune praful si nuca de cocos pe care le contine cutia , noi mai adaugam albusurile si coaja si sucul de la lamaie iar cu mixerul amestecam pana la omogenizare.
Pe o tava punem hartie de copt si cu ajutorul unei seringi cu varf ornamental formam stelute.
Daca nu avem seringa pentru ornat putem foarte usor sa punem compozitia intr-o puna pe care o taiem intr-un colt si apoi facem forma dorita.
Lasam in cuptorul preincalzit la 170 timp de 15 minute.
Eu le-am lasat la 180 aproape 20 minute .
Merg de minune la un ceai cald.
Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.