Spuma de Zmeura

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 albusuri ou
  • 350 gr zahar
  • 350 gr zmeura(capsune)
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Spalam bine zmeura apoi le amestecam cu 175 gr zahar Lasam zmeura la macerat. Cele 2 albusuri cu 1 praf de sare le batem spuma adaugand restul de zahar ramas treptat. Cand e batut bine adaugam treptat si zmeura macerata si zeama de lamaie continuand sa mixam cu mixerul la viteza maxima cel putin 10 minute (pana se intareste ).

Punem spuma astfel obtinuta in cupe si o dam la rece. Ornam cu zmeura sau cine doreste poate sa adauge si o avelina de frisca.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

Am zis sa-i fac, ca trece toamna cu toate bunatatile ei si eu nu am apucat sa-i gatesc macar odata...sunt satiosi si satura...

Ardei umpluti
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj