Souffle cu Cafea

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50g unt moale
  • 50g faina
  • 250ml lapte
  • 40g ciocolata amaruie
  • 20g cacao
  • 50g cafea instant pulbere
  • 5 oua
  • 70g zahar

Mod de preparare

Se amesteca untul cu faina. Ciocolata se topeste in laptele caldut, impreuna cu cafeaua. Se adauga amestecul de unt cu faina, bucatele, pe rind, nu toata o data. Se amesteca in continuu. Se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se umple forme de souffle speciale, pe care le-am uns si tapetat cu faina. Se pun intr-o tava in care turnam printre ele, apa. Se lasa in cuptor la 200 de grade, circa 40 de minute. Trebuie avut grija ca sa completam cu apa, daca se evapora. Se lasa la racit, si se pureaza cu zahar.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de linte

O mancare sanatoasa, perfecta pentru dieta sau ca garnitura. Cu siguranta o s-o mai fac. Sper sa o incercati si voi. :)...

Mancare de linte
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj