Sarlota Din Portocale

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sucul si coaja de la 2 portocale
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 300 g zahar pudra
  • 500 ml lapte
  • 5 galbenusuri
  • 1 lingurita faina
  • 4 plicuri gelatina incolora
  • 400 ml frisca

Mod de preparare

Speli cu apa calduta portocalele, intr-un bol adinc pui sucul si coaja rasa de la portocala sucul de la lamaie zaharul pudra galbenusurile si faina, le amesteci bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugi laptele.

Pui vasul pe baie de abur pina se ingroasa compozitia, apoi il dai deoparte. Pregatesti gelatina asa cum scrie pe plic dupa care o incorporezi in compozitia de mai sus. Cind se raceste complet adaugi frisca. Rastorni sarlota in cupe de inghetata umezite in prealabil cu apa, apoi dai cupele la frigider pentru 4-5 ore poti orna cu frisca

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Cannelloni cu carne si cascaval

Cannelloni cu carne si cascaval
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.