Sarlota Din Portocale

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sucul si coaja de la 2 portocale
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 300 g zahar pudra
  • 500 ml lapte
  • 5 galbenusuri
  • 1 lingurita faina
  • 4 plicuri gelatina incolora
  • 400 ml frisca

Mod de preparare

Speli cu apa calduta portocalele, intr-un bol adinc pui sucul si coaja rasa de la portocala sucul de la lamaie zaharul pudra galbenusurile si faina, le amesteci bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugi laptele.

Pui vasul pe baie de abur pina se ingroasa compozitia, apoi il dai deoparte. Pregatesti gelatina asa cum scrie pe plic dupa care o incorporezi in compozitia de mai sus. Cind se raceste complet adaugi frisca. Rastorni sarlota in cupe de inghetata umezite in prealabil cu apa, apoi dai cupele la frigider pentru 4-5 ore poti orna cu frisca

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.