Se taie pepenele in jumatate in forma zimtata. Se scobesc mici sfere din miezul lui curatat de seminte si se pun intr-un castron.
Se curata portocala si grapefrutul, se desfac in felii, se taie piersica scotand samburele si se adauga langa sferele de pepene.
Se adauga peste aceste fructe zeama de lamaie. Apoi se toarna tot acest amestec de fructe in jumatatile de pepene din care s-au scobit sferele.
Se serveste rece.
O reteta usoara si gustoasa, care va smulge zambete amuzate tuturor invitatilor de la masa de Anul Nou.
Portofele cu somon afumat si ricotta (Reteta video)Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj