Salam de biscuiţi reţetă cu urdă și Nucă de Cocos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Salam de biscuiţi reţetă,reteta salam de biscuiti,dulciuri pentru copii,prajitura cu biscuiti,prajitura pentru copii,prajitura de post,reteta de post,cum se face salamul de biscuiti250 g ricotta sau urda
  • 100 g ciocolata amaruie sau cu lapte
  • 80-100 g zahar
  • 10 linguri nuca de cocos deshidratata rasa
  • 20 biscuiti uscati (tip petit beurre)
  • 1 lingura rom sau cateva picaturi esenta

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă cu urdă și Nucă de Cocos

Amestecati bine ricotta cu zaharul, adaugati ciocolata topita si racita (sa fie calduta), cocosul, romul si la sfarsit biscuitii sfaramitati. Amestecati bine, puneti compozitia pe o foaie de hartie de cuptor, dati forma de salam. Dupa ce infasurati bine cu hartia si stangeti bine la capete, se baga in frigider. Se tine minim 3 ore, pane se intareste. Il dati prin nuca de cocos rasa, apoi se taie felii.

**In loc de nuca de cocos puteti folosi nuca clasica.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)