Salam de biscuiţi reţetă cu urdă și Nucă de Cocos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Salam de biscuiţi reţetă,reteta salam de biscuiti,dulciuri pentru copii,prajitura cu biscuiti,prajitura pentru copii,prajitura de post,reteta de post,cum se face salamul de biscuiti250 g ricotta sau urda
  • 100 g ciocolata amaruie sau cu lapte
  • 80-100 g zahar
  • 10 linguri nuca de cocos deshidratata rasa
  • 20 biscuiti uscati (tip petit beurre)
  • 1 lingura rom sau cateva picaturi esenta

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă cu urdă și Nucă de Cocos

Amestecati bine ricotta cu zaharul, adaugati ciocolata topita si racita (sa fie calduta), cocosul, romul si la sfarsit biscuitii sfaramitati. Amestecati bine, puneti compozitia pe o foaie de hartie de cuptor, dati forma de salam. Dupa ce infasurati bine cu hartia si stangeti bine la capete, se baga in frigider. Se tine minim 3 ore, pane se intareste. Il dati prin nuca de cocos rasa, apoi se taie felii.

**In loc de nuca de cocos puteti folosi nuca clasica.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.