Salam de biscuiţi reţetă cu urdă și Nucă de Cocos
Amestecati bine ricotta cu zaharul, adaugati ciocolata topita si racita (sa fie calduta), cocosul, romul si la sfarsit biscuitii sfaramitati. Amestecati bine, puneti compozitia pe o foaie de hartie de cuptor, dati forma de salam. Dupa ce infasurati bine cu hartia si stangeti bine la capete, se baga in frigider. Se tine minim 3 ore, pane se intareste. Il dati prin nuca de cocos rasa, apoi se taie felii.
**In loc de nuca de cocos puteti folosi nuca clasica.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti