Rulouri cu Crema de Vanilie

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr aluat foietaj,
  • 4 oua,
  • 650 ml lapte,
  • 150 gr faina,
  • 250 gr zahar
  • zahar vanilat,
  • 100 gr zahar pudra

Mod de preparare

Foaia de aluat se intinde cu merdeneaua si se taie in fasii late de 2 cm si lungi de 30 cm. Acestea se ruleaza pe tuburi de metal, se ung cu ou si se pudreaza cu zahar pudra, apoi se coc la foc iute.

Se scot de pe tuburi si se lasa sa se raceasca. Separat se pun la fiert celelalte ingrediente, se amesteca continuu pana ce crema a fiert.

Rulourile se umplu cu crema calduta cu ajutorul unui pos prevazut cu sprit.

Se dau la rece.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.