Rulouri cu Cocos

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • un pachet de margarina (250g)
  • 400 g faina
  • 3 galbenusuri
  • 100 ml lapte
  • 20 g drojdie proaspata
  • pentru umplutura:
  • 3 albusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 pliculete vanilie

Mod de preparare

Se amesteca drojdia cu o lingurita de zahar, cele 100 ml lapte si o lingurita cu faina si se lasa la dospit. Intre timp facem umplutura astfel: batem spuma albusurile cu zaharul, vanilia si la sfarsit adaugam nuca de cocos, aceasta umplutura o impartim in trei parti egale.

Continuam cu aluatul . . . dupa dospirea drojdiei amestecam margarina cu galbenusele, drojdia dospita pana obtinem un aluat elastic pe care il impartim in trei parti egale.

Atentie acest aluat nu se lasa la dospit.

Intindem fiecare portie de aluat pe rand pana la dimensiunea de cca 25/30 cm

Ungem aceasta foaie cu o parte din umplutura din cele trei, rulam foaia iar cu un cutit taiem felii de grosimea unui deget si punem aceste felii intr-o tava peste care am pus hartie de copt.

Cutitul trebuie bagat inainte de fiecare taiere in apa rece. Se introduc in cuptor incalzit in prealabil timp de 20 minute. La fel se procedeaza si cu celealalte doua portii de aluat.

Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.