Rulada de cacao cu branza dulce

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura cacao
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 400 g branza de vaci
  • un ou
  • o lingura smantana
  • 3 linguri zahar pudra
  • 50 g stafide
  • o lingurita esenta de rom
  • un praf de sare

Mod de preparare

Umplutura:
Intr-un bol se mixeaza branza cu oul, sarea, zaharul, zaharul vanilat si smantana. La sfarsit se adauga stafidele pe care le-am inmuiat in rom 20-30 de minute.
Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste . Se adauga faina amestecata cu cacao si se mixeaza foarte bine compozitia. Se adauga albusurile batute spuma amestecand cu telul sau o spatula.
Se tapeteaza o tava ( 22x27cm) cu hartie de copt, se pune branza intr-un strat uniform si se acopera cu aluatul de cacao intins uniform si el. Se da tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru aproximativ 20-25 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop de bucatarie ,se scoate hartia de copt ,se ruleaza strans si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar si se portioneaza.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu mac

Desert cornulete cu mac
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj