Se amesteca laptele cu zaharul, se adauga esenta de rom si cacaua, dupa care se inmoaie biscuitii in lapte si se zdrobesc bine. Compozitia rezultata se framanta bine pana se obtine un aluat omogen.
Se trece la prepararea cremei: se zdrobeste o banana si se amesteca cu untul, zaharul si fulgii de cocos.
Pe o folie de celofan, se intinde aluatul de biscuiti intr-un strat uniform, apoi se pune crema de banane, iar deasupra se aseaza banana intreaga. Se ruleaza si se da la rece.
Inainte de servire se imbraca in frisca, peste care se presara ciocolata rasa.
Un aperitiv pare-se mai complicat, dar după două trei încercări, îl preparați cu ochii închiși, fără...
Aperitiv rulada cu crema de branzaO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata