Separa albusurile de galbenusuri, apoi bate albusurile spuma tare. Adauga tot zaharul dintr-o data si bate iar pana devine spumos-lucios-tare.
Pune galbenusurile pe rand (in timp ce mai bati_ iar la sfarsit, faina.
Coace acest blat la 180 grade celsius timp de 20 minute.
Cand e gata blatul, insiropeaza-l cu siropul de soc si apoi unge-l cu dulceata.
Cu o folie de plastic sau de aluminiu poti sa rulezi si sa o lasi la rece 2 ore.
Oricum servita, e f buna! Merge cu un ceai cu lamaie si miere!
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.