Separa albusurile de galbenusuri, apoi bate albusurile spuma tare. Adauga tot zaharul dintr-o data si bate iar pana devine spumos-lucios-tare.
Pune galbenusurile pe rand (in timp ce mai bati_ iar la sfarsit, faina.
Coace acest blat la 180 grade celsius timp de 20 minute.
Cand e gata blatul, insiropeaza-l cu siropul de soc si apoi unge-l cu dulceata.
Cu o folie de plastic sau de aluminiu poti sa rulezi si sa o lasi la rece 2 ore.
Oricum servita, e f buna! Merge cu un ceai cu lamaie si miere!
Usor de pregatit, cu un gust surprinzator de bun, iata o reteta pe care nu am mai pregatit-o pana acum: somon cu spanac si...
Somon cu spanac si rosii cherry in sos albEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj