Pentru aluat se bat bine galbenusurile cu zaharul si se amesteca cu untul, ciocolata topita si faina. La sfarsit, se adauga albusurile batute spuma tare si se amesteca usor.
Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu folie speciala pentru copt si se netezeste bine pe toata suprafata tavii.
Se in troduce tava in cuptorul preincalzit si se coace aroximativ 10-15 minute, dupa care se scoate pe un prosop umezit usor.
Se umple imediat cu frisca amestecata cu miezul a doua portocale taiate bucati. Se ruleaza cuumplutura in interior si se da la rece.
Se decoreaza cu felii de portocale si aschii de ciocolata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.