Vom separa albusul de galbenus, batem albusul spuma, adaugand treptat zaharul pudra.
Adaugam galbenusul unul cate unul si mixam continuu, adaugam faina si pliculetul de zahar vanilat.
In tava de la aragaz punem hartie de copt, turnam compozitia si o intindem pe toata tava, dam la cuptor pret de 15-20 minute. Batem frisca pana se intareste, adaugam cutia de mascarpone cu zaharul si esenta amestecam pana se incorporeaza toate.
Foaia de rulada, cand e gata, o scoatem cu tot cu hartie pe un prosop umed. Asezam pe foaie crema, apoi asezam si capsunile. Rulam frumos si dam la rece.
Pentru decor am folosit doua tablete de ciocolata si bombonele pentru decor.
Pofta mare !Si gatiti cu drag♥
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti