Rulada cu Crema de Cacao

Complexitate
medie

Ingrediente

  • Foi:
  • 10 oua
  • 10 lg zahar
  • 10 lg faina
  • esenta vanilie
  • Crema:
  • 2 oua
  • 200gr zahar
  • 250gr unt
  • 2 lg apa
  • 50 gr cacao
  • esenta rom
  • Glazura:
  • 150 gr ciocolata
  • 75 ml frisca lichida
  • 25 gr unt
  • Decor:
  • frisca 200ml
  • ciocolata alba

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat de blat simplu pe care il intindem in doua foi de rulada si il coacem la foc potrivit.

Foile racite se umplu cu crema de cacao preparata ca aici (http://www.reteteculinare.ro/forum/post-61091.html#61091/ cu diferenta ca am folosit unt in loc de margarina) le rulam si le tinem la frigider 2 ore.

Ruladele astfel obtinute le glasam cu glazura preparata tot ca la Tortul Gaby.

Eu pe una am decorat-o cu frisca si visine din dulceata iar pe cealalta cu gratar de ciocolata alba

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti