Rulada cu Banane, Pregatita Fara Foc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 banane coapte
  • Crema neagra :
  • - 400 g biscuiti, sfaramati
  • - 4 linguri pline cu cacao
  • - miezul macinat de la 40 nuci
  • - 150 g zahar pudra
  • - 250 ml apa rece
  • Crema alba :
  • -150 g nuca cocos
  • -150 g zahar pudra
  • -250 g unt (margarina)
  • Altele :
  • -coala de celofan
  • -zahar tos sau nuca de cocos

Mod de preparare

Sfaramati biscuitii si macinati nuca.

Curatati bananele de coaja si taiati-le in doua, pe lungime.

Amestecati ingredientele, pana la omogenizare completa, separat pentru crema neagra si pentru crema alba.

Presarati pe o coala de celofan, intinsa pe masa de lucru, zahar tos sau nuca de cocos. Puneti 1/2 din crema neagra si acoperiti-o cu 1/2 din crema alba. Asezati la marginea de pe latura lunga, jumatatile de la o banana.

Rulati cu ajutorul celofanului sub forma de sul si inchideti capetele. Procedati identic si pentru a doua rulada.

Dati la rece cateva ore.
Serviti taiata felii, simpla sau decorata cu frisca sau cum doriti.

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci umplute cu branzeturi si legume

 Ciupercile umplute sunt foarte versatile ,poti incerca o sumedenie de combinatii . Imi place sa pregatesc frecvent...

Ciuperci umplute cu branzeturi si legume
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.