Pricomigdale (II)

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ~100 grame zahar
  • ~100 grame faina
  • ~100 grame nuci date prin masina
  • ~1 ou
  • ~80 grame untura
  • ~picaturi esentiale de rom
  • ~grasime ptuns tava de copt

Mod de preparare

Se freaca foarte bine zaharul cu oul si untura, se adauga zaharul,essnta de rom si faina.

Se framanta bine.

Se fac perisoare mici (cat o nuca) si se pun in tava de copt la distanta mare una de alta.

Tava trebuie sa fie unsa.
Se coc la foc potrivit.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.