Pricomigdale (II)

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ~100 grame zahar
  • ~100 grame faina
  • ~100 grame nuci date prin masina
  • ~1 ou
  • ~80 grame untura
  • ~picaturi esentiale de rom
  • ~grasime ptuns tava de copt

Mod de preparare

Se freaca foarte bine zaharul cu oul si untura, se adauga zaharul,essnta de rom si faina.

Se framanta bine.

Se fac perisoare mici (cat o nuca) si se pun in tava de copt la distanta mare una de alta.

Tava trebuie sa fie unsa.
Se coc la foc potrivit.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Bucataras.RO

Dovlecei cu legume la cuptor

Un pranz usor si delicios! Ce poate fi mai bun?

Dovlecei cu legume la cuptor
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.