Prajitura ruseasca cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g branza de vaci
  • 3 oua
  • sare
  • zahar dupa gust ( eu am pus 4 linguri zahar brun)
  • 1 si 1/2 cescute de iaurt
  • 1 cescuta gris
  • 1-2 linguri faina de grau
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • Pentru uns:
  • ulei
  • faina

Mod de preparare

Branza o amestecam cu putina sare, adaugam ouale unul cate unul, pe urma zaharul, iaurtul, vanilia grisul si faina, amestecam bine pana omogenizam toate ingredientele.

Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptorul preincalzit pana cand prajitura s-a rumenit frumos deasupra. Presaram cu zahar pudra sau
O servim calda cu smantana.

Un deliciu!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura bicolora cu caise si branza

Desert prajitura bicolora cu caise si branza
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj