Prajitura Pufoasa Negresa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca faina
  • 1 ceasca zahar
  • ½ ceasca cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • ½ lingurita sare
  • 1 ou batut usor
  • ½ ceasca lapte
  • ¼ ceasca ulei vegetal
  • 1 lingurita vanilie
  • ½ ceasca apa fiarta

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol mare ingredientele uscate. Adaugati oul, laptele, uleiul si vanilia si mixati la viteza medie timp de 2 min. Turnati apa fiarta peste. Turnati aluatul intr-o tava unsa de 20x20 cm.

Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Puneti tava pe raft. Reglati temperatura cuptorului la 175 grade c si coaceti prajitura 30 min. Lasati-o sa se raceasca in tava timp de 10 minute, apoi scoateti tava din cuptor.

Lasati-o sa se raceasca complet, apoi glazurati dupa bunul plac.
- Cuptor cu Convectie, cu Sau Fara Halogen

(sursa: Iuliajewel)

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...