Se bat albusurile spuma.
Apa cu zaharul se face un sirop pe foc si fierbinte se pune peste albusuri. Se mixeaza pana se raceste putin. Cand s-a mai racit se adauga galbenusurile unul cate unul, uleiul cate putin, sarea si faina.
In tava tapetata cu ulei si biscuiti rasi se pune aluatul si apoi fructele. (eu am folosit tava mare de la cuptor, pe care de data asta am pus hartie de copt)
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti