Blatul:
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, nuca, faina si praful de copt. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina. Dupa ce sa copt se taie in doua, se pune caramel pe fiecare foaie (din 200 g. zahar si putina margarina).
Crema:
3 galbenusuri se freaca cu 200 g. zahar, se face un pep din 3 ling. faina si 300g. lapte. Se amesteca cu galbenusurile. Se adauga vanilia si se pune pe bain-marine, se freaca 250 g.unt si se adauga la pepul rece.
Glazura:
3 albusuri se bat spuma cu 200 g. zahar (pe aburi) si se rade ciocolata deasupra.
Este un deliciu
"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti