Securata merele de coaja, se taie felii subtiri, se pun cu 100 gr. zahar in vas de yenna la cuptor sa se rumeneasca. Se scot si se pune rom peste ele.
Separat se freaca galbenusurile cu 150 gr. zahar, se adauga faina cu praful de budinca si praful de copt. Se bat albusurile spuma tare si se adauga peste compozitia cu faina si cu merele.
Se coace in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, la foc potrivit, 30 minute. Cand s-a racit o acoperim cu frisca.
Se serveste rece ornata cu frisca si toping de fructe dupa dorinta.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.