Cu mixerul bati 4 galbenusuri cu 200 gr margarina , adaugi 200 gr zahar, apa, apa lamaia si la urma faina cu praful de copt. Iese o coca potrivit de moale care se antinde antro tava cu foaie de copt.
Ungi foaia cu gemul si ATENTIE ... se ruleaza cele 2 laturi spre interior si lasi mijlocul de 3-4 cm liber doar cu gemul. Pui tava la copt pt 15 min. In acest timp bati albusul spuma cu 100 gr zahar si nucile macinate. Scoti tava din cuptor si an golul ramas pui umplutura de albus cu nuci. Pui tava iarasi la cuptor pt inca 15-20 min. Pofta buna
Aceasta prajitura este foarte gustoasa dar si foarte aspectoasa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa