Prajitura Foarte Rapida si Gustoasa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-700 g piscoturi
  • 250-300 g branza de vaci cu smantana
  • 1 borcan de piersici in compot (sau orice alt fruct)
  • frisca de pus peste prajitura
  • cacao

Mod de preparare

Intr-un vas rotund se pune un strat de piscoturi. Branza de vaci cu smantana se amesteca cu piersicile taiate feliute si se toarna peste piscoturi. Se intinde uniform. Acoperim cu un alt strat de piscoturi. Turnam frisca si intindem uniform. Pudram cu cacao.

Se pune la frigider si se mananca a doua zi sau dupa cel putin 5 ore. Trebuie ca piscoturile sa se imbibe si sa se umfle de la branzica, smantana, frisca si fructe. Este o reteta minunata, nu prea dulce, dupa cum vedeti nu are zahar decat din compot si frisca. Se poate folosi orice fruct si e rapida.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...