Prajitura Foarte Rapida si Gustoasa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500-700 g piscoturi
  • 250-300 g branza de vaci cu smantana
  • 1 borcan de piersici in compot (sau orice alt fruct)
  • frisca de pus peste prajitura
  • cacao

Mod de preparare

Intr-un vas rotund se pune un strat de piscoturi. Branza de vaci cu smantana se amesteca cu piersicile taiate feliute si se toarna peste piscoturi. Se intinde uniform. Acoperim cu un alt strat de piscoturi. Turnam frisca si intindem uniform. Pudram cu cacao.

Se pune la frigider si se mananca a doua zi sau dupa cel putin 5 ore. Trebuie ca piscoturile sa se imbibe si sa se umfle de la branzica, smantana, frisca si fructe. Este o reteta minunata, nu prea dulce, dupa cum vedeti nu are zahar decat din compot si frisca. Se poate folosi orice fruct si e rapida.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta turnata cu mere si nuca de cocos

Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...

Placinta turnata cu mere si nuca de cocos
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.