Prajitura Desteapta (II)

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 9 oua
  • - 250 gr zahar
  • - 1 pachet de unt
  • - 9 linguri faina
  • - 1 pac zahar vanilat
  • - 1 litru lapte

Mod de preparare

- galbenusurile se freaca cu zaharul
- se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina

Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului. 1 ora nu se deschide cuptorul !!!

Dupa o ora . . . surpriza! ! Prajitura are blat, crema si glazura! Si mai e si foarte buna pe deasupra! Mmmmmm

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de legume cu quinoa alba si branza

In ultima perioadă salatele nu au lipsit din meniul nostru, iar de data aceasta am ales să prepar o Salată de legume cu...

Salata de legume cu quinoa alba si branza
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj