- galbenusurile se freaca cu zaharul
- se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina
Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului. 1 ora nu se deschide cuptorul !!!
Dupa o ora . . . surpriza! ! Prajitura are blat, crema si glazura! Si mai e si foarte buna pe deasupra! Mmmmmm
An de an pregătesc această delicioasă pastă de jumări cu ceapă și usturoi, din jumările care mai rămân după...
Aperitiv pasta de jumari cu ceapa si usturoiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.