Amesteci foarte bine margarina cu zaharul cristale, pana dizolvarea acestuia. Adaugi nucile, albusurile batute spuma, faina si cacaua.
Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la copt 30 min.
Intre timp se amesteca galbenusurile cu zaharul pudra si cand blatul este copt se scoate tava din cuptor, si se pune aceasta crema si o mai lasi sa se coaca 10 min.
Cand e gata lasi prajitura in tava sa se raceasca, apoi si presari ciocolata rasa.
Pofta buna!
O reteta perfecta pentru cina. O reteta sanatoasa, rapida si gustoasa. Stiuca este un peste rapitor foarte lacom de apa...
Stiuca pe pat de legumeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj