Preparare foi:
Se separa ouale, albusurile se bat cu 6 lg de zahar pana se fac spuma iar galbenusurile cu 3 lg de zahar. Se amesteca albusurile cu galbenusurile apoi se adauga faina cernuta si nuca de cocos. Compozitia obtinuta se imparte in 3, o parte o coloram cu cacao si le coacem pe hartie de copt.
Foile albe coapte si racite le glasam pe o fata cu zaharul caramel si le lasam sa se intareasca.
Intre timp preparam budinca din ingredientele de mai sus iar dupa ce s-a racit adaugam margarina si spumam cu mixerul.
Asamblam prajitura astfel :punem prima foaie cu caramelul in sus adaugam o parte de crema, foaia de cacao iar crema si ultima foaie cu caramelul in interior. Deasupra ungem cu un strat de crema si radem ciocolata. Se lasa la frigider cateva ore si de portioneaza dupa preferinta
,,Reteta Romaneasca "...
Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitelEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj