Prajitura de Post cu Fructe

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g faina
  • - 100 g amidon de porumb
  • - 120 ml ulei
  • - 100 g zahar
  • - 30 g miere de albine
  • - 200 ml lapte de soia sau cocos
  • - 1 praf de copt
  • - 100 g fructe congelate sau proaspete
  • - sare

Mod de preparare

Preparare:
Se amesteca uleiul cu mierea si zaharul. Compozitia pare zaharisita dar nu este nicio problema, se adauga laptele de soia sau cocos si se amesteca bine sa se topeasca zaharul. Separat se amesteca fainile cernute impreuna cu praful ce copt si sarea.
Se adauga peste lichid si se amesteca sa nu faca cocoloase. Fructele se amesteca in compozitie usor, eu am avut mure congelate si erau foarte mari asa ca am preferat sa le pun in cerc peste aluat.
Se pune in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina la 180 grade pentru 35 min.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.
Este delicioasa si pufoasa ca un fulg se simte si gustul de miere intr-un cuvant yammy ....

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinate

Am găsit rătăcite prin frigider legumele acestea delicioase de toamnă, dar care se găsesc și acum din plin în piețele...

Varza de Bruxelles, broccoli si conopida gratinate
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj