Mixam ouăle cu zahărul minim 5 minute, apoi adăugăm laptele si uleiul treptat. Când s-au încorporat, punem faina amestecată cu praful de copt, lingură cu lingură.
Urmează esenta de vanilie, coaja si zeama de lămâie.
Imprietenim si ciocolata cu aluatul, apoi turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Asezam visinele, fara sa apasam si dăm la cuptor, preincalzit la 180 grade, pentru 35-40 minute.
Se lasa să se răcească si se taie, după dorința fiecaruia.
Daca folosim visine proaspete, scoatem samburii si le lasam la scurs o jumatate de ora. In cazul visinelor congelate, le lasam la dezghetat, le stoarcem usor si lasam in continuare la scurs.
Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.
Desert prajitura cu branza si dulceata de pruneEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj