Prajitura cu Visine

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf copt
  • visine fara samburi
  • 0 ceasca apa minerala

Mod de preparare

Bateti albusurile spuma.
Zaharul si galbenusurile se amesteca bine de tot pina se dubleaza volumul, se pune ulei, praf copt, zahar vanilat, faina. Si se amesteca usor la mixer. Daca aluatul e prea vartos se adauga putina apa minerala sau lapte.

Se adauga apoi albusurile si se invarte usor.
Se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt (forma poate fi si rotunda), se pun fructele si se da la cuptor la 150 grade.


Prajitura se poate face cu orice fruct va place.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...