Prunele spalate, se curata de samburi si se taie in sferturi sau in jumatati (depinde de marimea lor).
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul, zaharul vanilat pana se obtine o crema de consistenta smantanii. Se adauga putin cate putin uleiul si iaurtul, apoi coaja de lamaie si, in ploaie, faina. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se aseaza prunele si se coace, in cuptorul bine incins, la 180 grade C, timp de 35-40 minute.
Dupa ce s-a racit putin se pudreaza cu zahar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.