Prajitura cu Multa Ciocolata delicata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr ciocolata amaruie
  • 60 gr unt
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • un plic praf copt
  • un praf de sare

Mod de preparare

Modul de preparare blat-se topeste la microunde sau pe aburi ciocolata si untul, ouale se mixeaza cu zaharul apoi se adauga uleiul, ciocolata topita calduta si apoi faina cu praful de copt si un praf de sare, se coace la foc moderat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, e super buna si usor de facut.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.