- Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana cand compozitia devine cremoasa si se deschide la culoare.
- Se adauga untul si se amesteca in continuare intreaga compozitie pana la obtinerea unui amestec omogen.
- Se adauga migdalele maruntite apoi ciocolata taiata bucatele, amestecand continuu.
- Albusurile se mixeaza pana la obtinerea spumei iar la final se incorporeaza usor in amestecul pregatit mai sus.
- Cuptorul se incalzeste la 180 grade c.
- Se tapeteaza o tava dreptunghiulara (aproximativ 35 x 25 cm) cu hartie pentru copt. Se pune in tava compozitia pregatita si se niveleaza cu ajutorul unei spatule.
- Prajitura se coace aproximativ 35 – 4o de minute la 180 grade c.
- Prajitura coapta se laza sa se raceasca in tava.
- Se decoreaza prajitura dupa preferinta cu zahar pudra / cacao.
Timpul de preparare este de numai 10 minute (in cele 50 de minute mentionate mai sus este inclus si timpul pe care prajitura il petrece in cuptor: -)
Un desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.