Prajitura cu Mere Necoapta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere rase
  • 2 plic budinca vanilie
  • 600 ml apa
  • 300 g zahar
  • 300 g biscuiti simpli
  • 200 ml frisca vegetala de post
  • scortisoara

Mod de preparare

Merele impreuna cu 550 ml apa si zaharul se pun la foc, cand fierb se adauga, praful de budinca diluat in 50 ml apa, cand s-a ingrosat luam de pe foc si adaugam un pic de scortisoara.

Se tapeteaza o tava cu folie se adauga jumatate din mere, apoi se pune un strat de biscuiti, merele ramase si biscuiti. Se lasa cca 3 ore sa se raceasca bine.

Apoi se rastoarna pe o tava se portioneaza si se orneaza cu frisca si scortisoara!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa