Cureti merele si le razi. Nu le storci, nu le calesti! Din cana cu zahar iei 4 linguri si le pui in mere. Pui scortisoara dupa gust.
Amesteci faina, grisul, zaharul si praful de copt. Ungi o tava din belsug cu margarina si tapetezi cu faina. Imparti amestecul de faina in doua. Procedezi la fel si cu merele. Pui un strat de "aluat" in tava, peste el pui o parte din mere, pui restul amestecului de faina si deasupra mere. Coci cca 30 minute.
Ai grija sa fie merele foarte zemoase, sucul ajutand la cresterea prajiturii. Buna si in zi de post, pe cat de usor de preparat, pe atat de buna! i
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti