Prajitura cu Mere (4)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • o cana de zahar
  • o cana de ulei
  • 1 praf de copt
  • sare
  • mirodenii
  • faina cat cuprinde
  • scortisoara

Mod de preparare

Se framanta un aluat care se imparte in doua. Prima jumatate se intinde si se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se pun merele calite.

Din a doua jumatate de aluat se face un gogoloi care se rade deaspura merelor. Deasupra se pune scortisoara. Se pune la cuptorul deja incalzit, la foc potrivit.

Se manca dupa preferinta calda sau rece, dar e mai buna rece pt ca isi lasa zeama merele.

Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...