Preincalziti cuptorul la 170 c (gaz 3).
Intr-un bol amestecati cu telul faina si zaharul pudra. Incorporati apoi untul topit. Ungeti o tava (cu diametrul de 18 x 18 sau 24 x 14 cm) cu putin ulei de sambure de struguri. Transferati aluatul format in tava, nivelati uniform si compactati. Coaceti 15 minute apoi scoateti si mutati temperatura la 180 c (gaz 4).
Intr-un bol mic amestecati faina, praful de copt si zaharul. Intr-un alt bol mai mare bateti ouale cu mixerul 2 minute. Incorporati in oua faina si zaharul cu mixerul apoi puneti extractul de vanilie si sucul de lamaie. Amestecati din nou apoi turnati peste crusta din tava.
Coaceti 30-35 de minute apoi lasati sa se raceasca complet inainte de a portiona. Serviti simplu sau cerneti putin zahar pudra deasupra.
Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa