Varsati iaurtul intr-un vas dupa care, spalati paharul de iaurt; acesta va servi de masura pentru celelalte ingrediente.
In vasul cu iaurt, amestecati toate celelalte ingrediente: 2 pahare faina, zaharul, uleiul, ouale, praful de crescut si aromele. Amestecati totul cu telul pana obtineti o pasta untoasa.
Incalziti cuptorul la th. 6-7
Ungeti o tava cu unt si varsati compozitia, dupa care o dati la cuptorul incalzit, 30 min.
Sfaturi: acoperiti cu o foaie de aluminiu prajitura, daca se coloreaza prea repede.
Dupa 30 min, se scoate din cuptor!
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.