Prajitura cu Fructe II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g faina
  • 250g zahar pudra
  • 150g unt sau margarina
  • 150g smantana
  • coaja si zeama de la o jumatate de lamaie
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 500g fructe (caise, prune, ananas)

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu untul sau margarina, se adauga ouale putin batute, se adauga smantana, coaja si zeama de lamaie si bicarbonatul. Se freaca totul bine, se adauga faina, apoi se asterne coca pe fundul unei tavi unse. Peste ea se aseaza fructele.
Se coace la foc potrivit.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.